Pse Tom Cruise hoqi dorë nga kujdestaria e vajzës së tij më të vogël?

Foto: Profimedia

Edhe pse teori të ndryshme qarkulluan në media për vite me radhë se pse Tom hoqi dorë nga kujdestaria e vajzës kaq shpejt, sipas Entertainment Times arsyeja e vërtetë e vendimit të aktorit lidhet me fenë e tij.

Foto: Profimedia

Domethënë, kur ish-çifti njoftoi divorcin, për habinë e shumë njerëzve, në më pak se një javë u arrit marrëveshja për kujdestarinë e Surit dhe më pas, pa dramë dhe zënka mediatike, ata ranë dakord të kenë kujdestarinë e përbashkët. Mirëpo, menjëherë pas kësaj, Katie u shpërngul në Nju Jork me vajzën e saj dhe që atëherë, vajza e vogël dhe babai i saj kanë humbur kontaktet.

Suri Holmes
Foto: Profimedia

Sipas portalit të përmendur, arsyeja e mosinteresimit të Tomit dhe “duart lart” nga vajza e tij qëndron në faktin se ai është anëtar i Kishës së Scientologjisë, e cila ia ndalon kontaktet me vajzën gjatë gjithë këtyre viteve, sepse ajo është jo anëtar i së njëjtës kishë.

Katie Holmes dhe vajza Suri / Foto: Profimedia

 

Edhe pse vetë kisha e mohoi, në një nga intervistat, aktori pranoi se ish-gruaja e tij bëri kërkesë për divorc sepse ajo kishte frikë prej tij - se ai, me Kishën e Scientology, do të kishte shumë ndikim në vajzën e tyre, sepse dy fëmijët e tij të mëdhenj, vajza Isabella dhe djali i saj Connor, të cilët u birësuan ndërsa ishin të martuar me Nicole Kidman, janë gjithashtu anëtarë të kishës.

Video e ditës