Banorët e Star Airport morën 60 vende të reja parkimi

Foto: Komuna e Aerodromit

Banorët marrin edhe 60 vende parkimi Aeroporti i Vjetër i hapësirës së re të parkimit që është vënë në përdorim dhe që shtrihet në një sipërfaqe prej 1500 metrash katrorë.

 Projekti është financuar plotësisht me fonde nga buxheti i Bashkisë së Aeroportit dhe është pjesë e ofensivës ndërtimore që filloi në vitin 2022 dhe vazhdoi në vitin 2023. Me këtë pushteti lokal zgjidh një problem të rëndësishëm për banorët që jetojnë në këtë pjesë të komunës. njoftoi Komuna e Aerodromit.

Nga aty bëjnë të ditur se janë duke u bërë përgatitjet për ndërtimin e mbi 160 parkingjeve të reja edhe në dy lokacione në Aeroport – afër “Majcin Dom” dhe në lagjen Miçurin.

Njëkohësisht në lagjen Lisice po punohet në mënyrë aktive për rikonstruksionin e plotë të rrugëve të reja. Në buxhetin e Komunës së Aerodromit për vitin 2023 kemi paraparë 30 milionë denarë për përmirësim të infrastrukturës dhe më shumë parkingje për një aeroport më të bukur dhe cilësi më të mirë të jetës në çdo vendbanim. thonë nga Aerodromi.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës