Një banor i Strumicës ka humbur jetën duke djegur kashtë

Foto: ilustrim

Dje rreth orës 15:00 në atarin e fshatit Strumicë të Mokrievës ka ndërruar jetë J.M. (70) nga fshati.

Sipas SVR Strumica, është konstatuar se ai paraprakisht kishte dalë për të djegur kashtë në vendin “Nish Pole”, dhe pasi nuk është kthyer, gruaja e tij e ka gjetur të vdekur në fushë në shtëpi, me djegie në trup.

Me urdhër të Prokurorit Publik trupi i pajetë i është dorëzuar familjes.

Video e ditës