Rritni imunitetin tuaj me produktet e reja të GALENIKA

Galenika

Duke ndjekur me kujdes pritjet dhe kërkesat e konsumatorëve në tregun maqedonas, kompania farmaceutike Galenika këtë vit lansoi disa produkte të reja që lehtësojnë përpjekjet individuale, shtesë për forcimin dhe ruajtjen e sistemit imunitar.

Rritja dhe ruajtja e imunitetit personal, si dhe ai i fëmijëve që në ditët e para pas lindjes, vitet e fundit është ngjitur në krye të listës së prioriteteve për ruajtjen e shëndetit. Si asnjëherë më parë, sidomos për shkak të pandemisë me Covid 19, stresit që imponoi, por edhe lehtësimit të masave mbrojtëse dhe nevojës për t'iu kthyer urgjent ritmit të shpejtë të jetës, gjë që ndikon fuqishëm në prishjen e zakoneve të shëndetshme të të ushqyerit, nevojën. për ushqim të veçantë të sistemit imunitar.

Duke ndjekur me kujdes pritjet dhe kërkesat e konsumatorëve në tregun maqedonas, kompania farmaceutike Galenika këtë vit hodhi në treg disa produkte të reja që lehtësojnë përpjekjet individuale, shtesë për të forcuar dhe ruajtur sistemin imunitar.

Daniel Janevski / Galenika

Daniel Janevski, Drejtor i Përgjithshëm i Zyrës përfaqësuese të Galenika në Maqedoni, shpjegon se gjatë rritjes së portofolit të produkteve, ata janë udhëhequr duke iu përgjigjur kërkesave të konsumatorëve, nga më të rinjtë tek ata më me përvojë.

“Kemi pasuruar portofolin e linjës Vitup në pjesën e pediatrisë me tre preparate të reja të destinuara për të sapolindurit Vitup Baby D3, Vitup Baby D3 + K1, Vitup Baby D3 + DHA Omega. Suplementet Oligogal Zink, Oligogal Selenium dhe Oligogal Chromium tek konsumatorët maqedonas tashmë janë të njohur dhe të njohur për cilësinë që kanë. Kjo ofertë është pasuruar me dy produkte të reja - Magnezi Oligogal dhe Hekuri Oligogal. Linja probiotike, e cila është e pranishme në farmaci me Flonivin Plus dhe Flonivin Baby, është pasuruar me Floniivin Boulardii, Flonivin Forte dhe Flonivin Kids Immuno. “Përgatitja enzimë Digestal po kthehet në treg”, tha Daniel Janevski, Drejtor i Përgjithshëm i përfaqësisë Galenika në Maqedoni.

Gjiganti farmaceutik rajonal Galenika është një nga ato marka në tregun maqedonas që janë të zbutura nga konsumatorët, e dalluar për përkushtimin dhe cilësinë që është përkthyer në ofertën e tij për më shumë se shtatë dekada. Kompania sjell risi dhe krijon tendenca në industrinë farmaceutike, duke qenë e përkushtuar ndaj njerëzve dhe besnike ndaj shëndetit. Që nga nëntori 2017, kompania është pjesë e Grupit NC, i cili përfshin EMS, kompaninë më të madhe farmaceutike në Brazil dhe një nga kompanitë farmaceutike më të mëdha në Amerikën Latine. Kompania farmaceutike është shndërruar në një lider rajonal inovativ, i cili pasuron ofertën e saj me produkte që duhet të përmbushin pritshmëritë moderne të konsumatorit.

Sot Galenika ofron barna me recetë, produkte OTC (barna pa recetë), kozmetikë dhe suplemente dietike në tregun maqedonas, duke përfshirë produkte për forcimin e imunitetit.

Laktoderm - një produkt i ri për lëkurë të shëndetshme dhe parandalimin e akneve

Produkti i ri i Galenika, Lactoderm është një suplement i ri për lëkurë normale dhe të shëndetshme pa puçrra.


Teksti PR tregtar
Video e ditës