Zabrchanec: Virgjëreshat, të maskuarat dhe rusët po na djegin vendin

Foto: print screen

“Virgjëreshat, të maskuarat dhe rusët po i vënë flakën vendit tonë”. shkruajti sonte në Facebook koordinatorja kombëtare qeveritare për Ballkanin e Hapur dhe për nismat rajonale, Marjan Zabrcanec, duke reaguar ndaj incidenteve të mbrëmjes së sotme në protestën kundër propozimit francez para Kuvendit.

“Jo, këto nuk janë protesta civile, këto janë akte dhune që kanë një qëllim: maqedonasit vuajnë dhe nuk ecin përpara me botën moderne evropiane. Demokratë ngrihuni, hidhini poshtë këta skenarë të zinj antimaqedonas. “Kjo qeveri ka treguar dhe dëshmuar se vota demokratike është jashtëzakonisht e rëndësishme dhe se linjat e kuqe të identitetit maqedonas asnjëherë dhe nuk do të jenë objekt negociatash”, ka shkruar Zabrçanec.

Video e ditës