Për një mbrëmje të bukur të së shtunës: filmi "Shëruesi" në "Open Air Cinema" në Kisella Vodë.

Foto: Facebook, Shëruesi

Filmi "shërues" të drejtorit Gjorçe Stavreski do të shfaqet në mbrëmje para Shtëpisë së Kulturës "Biljana Belichanec" në Komunën Kisella Vodë, në kuadër të festivalit veror të filmit "Kinema në ajër të hapur".

Shfaqja është në orën 21:XNUMX. Komuna njoftoi se, si për të gjitha shfaqjet e mëparshme, hyrja është falas, ndërsa gjysmë ore më herët do të shfaqen filma të animuar nga arkivi "MakeDox" për më të rinjtë.

Festivali veror i filmit organizohet nga Komuna Kisella Vodë dhe mbahet me mbështetjen e MakeDox. Filloi të martën dhe do të përfundojë nesër.

Video e ditës