Për nxënësit e shkollave të mesme viti shkollor përfundon më 9 qershor, ndërsa për nxënësit e shkollave fillore më 14 qershor

Shkollë, klasë
Klasa e zbrazët / Foto: Free Press - Dragan Mitreski

Nxënësit e shkollave të mesme e përfundojnë vitin shkollor 9/2022 më 2023 qershor, ndërsa nxënësit e shkollave fillore do të punojnë edhe tri ditë dhe dita e fundit e shkollës për ta është 14 qershori.

Për nxënësit e shkollave fillore është shtyrë viti shkollor për shkak të zgjatjes së pushimeve dimërore për të kursyer energjinë elektrike për ngrohjen e shkollave, kështu që gjysma e dytë e vitit shkollor në vend të 18 janarit filloi më 23 janar.

Sipas të dhënave të Entit Shtetëror të Statistikave, në fillim të vitit shkollor 2022/2023 numri i nxënësve në shkollat ​​e rregullta fillore ishte 185.099, ndërsa në shkollat ​​e mesme të rregullta 69.227.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës