Në komunën e Qendrës për një javë janë sanksionuar 218 vetura të parkuara pa leje

NP “Parkingjet e Komunës Qendër” dhe Komuna Qendër në bashkëpunim me Policinë e komunikacionit – Shkup javën e kaluar kanë sanksionuar 218 automjete të parkuara në mënyrë të paligjshme që kanë penguar rrjedhën normale dhe të sigurt të komunikacionit në territorin e komunës.

-Në periudhën nga data 31 tetor deri më 6 nëntor janë hequr 114 automjete të parkuara në mënyrë të paligjshme me mjete speciale “Spider” të JP POC dhe me vendosjen e pajisjes mekanike “Blokator” janë sanksionuar 104 automjete të gjetura në zonat e banuara dhe nuk ishin shfrytëzues-banorë të sektorit në të cilin ishin parkuar - informojnë nga NP POC.

JP POC dhe Komuna Qendër, theksojnë nga atje, kujdesen çdo ditë që të sjellin rregull në kaosin e trafikut të shkaktuar nga automjetet e parkuara në mënyrë të paligjshme në territorin e Komunës Qendër. Ata apelojnë që të respektohen rregullat e qarkullimit rrugor nga çdo pjesëmarrës në komunikacion për të ruajtur rendin dhe sigurinë në rrugë.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës