Vuk Boriloviq u godit nga të paktën pesë plumba, tregoi autopsia

FOTO: Twitter, Nova.rs.

Sipas informacioneve të “Vijesti”, autopsia ka zbuluar se ka të paktën pesë plagë në hyrje, dhe se çfarë lloj arme është gjuajtur në Boriloviq dhe cilat janë plagë vdekjeprurëse, do të vlerësohet nga ekspertët balistikë dhe patologët.

Vuk Borilovic ai u godit nga të paktën pesë plumba, tregoi autopsia. Sipas informacioneve të “Vijesti”, autopsia ka zbuluar se ka pasur të paktën pesë plagë në hyrje dhe ekspertët balistikë dhe patologët do të vlerësojnë se çfarë lloj arme është përdorur për të qëlluar Boriloviqin dhe cilat plagë janë vdekjeprurëse.

Boriloviqi dje në qendër të Cetinjes vrau dhjetë bashkëqytetarë, mes tyre dy fëmijë të mitur dhe plagosi gjashtë të tjerë.

“Vijesti” mësoi se Boriloviqi kishte leje për armën me të cilën e kishte bërë masakrën në Cetinje, pasi kishte leje për armë si gjahtar.

Gjatë dramës së përgjakshme, Boriloviç qëlloi me pushkë gjuetie fqinjët, shërbimet e urgjencës mjekësore, policët dhe kalimtarët e rastit. Sipas autoriteteve, gjatë shkëmbimit të zjarrit me policinë, ai është qëlluar nga një bashkëqytetar.

Më herët, Boriloviç refuzoi të dorëzohej tek organet e rendit, edhe pse ishte i rrethuar.

Video e ditës