Skuadra e dytë e E. Pelisteri do të ketë portierë të rinj për sezonin e ardhshëm

foto: RC Europharm Pelister

RK Eurofarm Pelister 2 rifreskoi pozitën e portierit me dy portierë të rinj për sezonin e ardhshëm, ata janë Martin Jovanovski dhe Vasilije Pechurica.

28-vjeçari Jovanovski është produkt i shkollës së njohur të portierëve Manastir, i cili kthehet në klubin e tij nga gjermani Dansenberg, ndërsa më parë ka luajtur për Strugën, Ohrin dhe Algjerian Petrolier. Martin Jovanovski u zotua për një kontratë dyvjeçare.

Vasilije Pechurica është 18-vjeçare përfaqësuese e të rinjve të Malit të Zi në Manastir, vjen nga Struga, ndërsa më parë ka luajtur për Buduçnostin. Peçurica ka nënshkruar kontratë katërvjeçare me Superligën e Manastirit.

Dy hendbollistet do të mbërrijnë për përgatitjet për sezonin e ri më 20 korrik dhe më pas do të prezantohen zyrtarisht para mediave.

Përveç këtyre dy emrave të rinj, nga sezoni i ardhshëm Eurofarm Pelister 2 do të jetë më i fortë edhe për mesmbrojtësin Martin Ivanovski, i cili vjen nga Ohri.

Video e ditës