Timeshtë koha për një shtëpi të re - është koha për më shumë gëzim

Foto: Unpsplash

Me fillimin e pandemisë, mënyra moderne e jetës ka pësuar ndryshime të rëndësishme. Por kjo nuk do të thotë se jeta ndalet - përkundrazi, ajo ka mënyrat e veta për të transformuar me sukses zakonet, idetë, planet ... Dhe ato realizohen. Edhe pse lëvizjet e këtyre ndryshimeve janë brenda parashikimeve, pasiguria dhe rreziqet nga rrjedha e mëtejshme e pandemisë janë ende të pranishme..

Atëherë, çfarë nevojitet për një familje që dëshiron një shtëpi të re të mbushur me dashuri dhe gëzim në mënyrë që të pasurojë jetën? Ai ka nevojë për siguri. Ai ka nevojë për një partner të besuar, por edhe një partner për të krijuar ato mundësi me të cilat ai mund të sigurojë një shtëpi të re, të sigurt.

Halkbank AD Skopje ofron qëllime të veçanta kredi për strehim me ndihmën e së cilës mund të ndërtoni shtëpinë e ëndrrave tuaja. Kreditë për strehim të Halkbank sigurohen nga një politikë e sigurimit të jetës dhe një policë e sigurimit të aksidenteve.

Ky lloj huaje mund të përdoret për të blerë një apartament, shtëpi apo zyrë. Detyrimet ndaj bankave të tjera në bazë të kredive për strehim gjithashtu mund të rifinancohen. Polisa e sigurimit mbron pronën tuaj nga pasojat e një aksidenti, siguron siguri në shlyerjen dhe mbrojtjen e familjes tuaj.

Kredia e ofruar nga Halkbank AD Shkup ka një normë fikse interesi për 10 vitet e para, dhe periudha e shlyerjes është deri në 30 vjet, me një normë të ulët të kostove totale të huasë, JO kosto vlerësimi dhe JO kosto miratimi.

Të gjitha përfitimet dhe mundësitë për bashkëpunim me kompanitë e ndërtimit me të cilat jeni të interesuar të lidhni një kontratë, mund t'i shihni në këtë lidhja Duke punësuar njërën prej tyre, ju lehtë do të realizoni planet tuaja.

Halkbank AD Skopje përpiqet ta bëjë shtëpinë tuaj një ëndërr, duke pasur një mundësi të sigurt, të sigurt dhe të thjeshtë për të menaxhuar financat dhe planet tuaja të shlyerjes. Halkbank AD Shkupi është partneri juaj i besueshëm në realizimin e ëndrrave tuaja dhe gjithmonë këtu për t'ju çuar përpara gjatë procesit. Për çdo pyetje, ne presim që ju të na kontaktoni në çdo degë ose në këtë lidhja

Video e ditës