VIDEO | Liturgjia e përbashkët e KOM-OA dhe KOS në Katedralen “Sht. Kliment Ohridski” në Shkup

Foto: Printscreen / Temple TV

Shikojeni drejtpërdrejt liturgjinë e përbashkët e KOM-OA dhe KOS e cila mbahet në katedralen “Shën Klimenti i Ohrit” në Shkup.

Liturgjinë e kryejnë krerët e KOM-OA dhe KOS, Kryepeshkopi i Ohrit dhe Maqedonisë Stefan dhe patriarku serb Porfir. Liturgjia është e hapur për besimtarët.

Ndiqni liturgjinë në tjetrën LIDHJE

 

Video e ditës