LIVE: Deklaratë e kryetarit të LSDM-së Dimitar Kovaçevski

Pas takimit me liderin e VMRO-DPMNE-së, kryeministri dhe lider i LSDM-së Dimitar Kovaçevski dha një deklaratë për media.

Video e ditës