Në zonat perëndimore të vendit, në vendet më të larta, reshjet e borës për momentin nuk paraqesin problem për qarkullimin.

Qarkullimi në rrugët shtetërore po zhvillohet pa probleme, me lagështirë. Në viset perëndimore të vendit ka reshje bore në vendet më të larta, por për momentin nuk paraqesin problem për qarkullimin.

AMSM njoftoi se intensiteti i komunikacionit në rrugët jashtë qendrave të qytetit është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

Rekomandohet shpejtësia e rregulluar, respektimi i sinjaleve të vendosura të trafikut dhe menaxhim i kujdesshëm i automjeteve, veçanërisht në rrugët përmes luginave, luginave të lumenjve dhe grykave, ku ekziston mundësia e rrëshqitjeve të dheut. Kjo veçanërisht u referohet seksioneve Katlanovë - Veles, Mavrovë - Dibër - Strugë, Vinicë - Berovë dhe Koçan - Dellçevë.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës