128 shkelje të trafikut janë regjistruar në Shkup, 20 për tejkalim shpejtësie

Ngarje e shpejtë
Vozitje e shpejtë / Foto: MPB

Në kuadër të kontrolleve të intensifikuara aksionare në zonën e komunikacionit të MPB-së në territorin e Qytetit të Shkupit, gjatë ditës së djeshme janë shqiptuar gjithsej 128 masa, prej të cilave 20 për drejtim të lëvizjes me shpejtësi më të madhe se shpejtësia e lejuar. nëntë për drejtim mjeti pa patentë shofer dhe 11 sanksione për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit.

- Janë shqiptuar shtatë masa për përdorim të celularit, nëntë sanksione për kalim sinjali të mbyllur (semafori i kuq), pesë sanksione për shofer fillestar, 10 masa për kundërvajtje nga drejtuesit e motoçikletave..., thuhet në njoftimin e Ministrisë. Shtetet e brendshme.

Policia thekson se kontrollet e intensifikuara të veprimit vazhdojnë dhe apelojnë qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit për të rritur sigurinë në komunikacion dhe për të kontribuar së bashku për rrugë më të sigurta.

Video e ditës