Në spitalin modular të Shtipit janë vjedhur 20 deri në 30 metra tuba bakri

Në spitalin modular, në afërsi të Spitalit klinik-Shtip, janë vjedhur gypa bakri 20 deri në 30 metra.

Vjedhja ka ndodhur ditë më parë, siç ka konfirmuar zëdhënësja e Spitalit Klinik-Shtip, Marina Shumanska. Vjedhja në Stacionin Policor-Shtip është raportuar më 25 nëntor, kur një punonjës i spitalit ka vërejtur se dera e spitalit modular ishte e hapur, pas së cilës është konstatuar se në të kanë vepruar hajnat dhe kanë arritur të vjedhin gypa bakri 20 deri në 30 metra e gjatë.

Zëdhënësja e SVR-Shtip, Gordana Panajotova, thotë se sipas raportit, vjedhja ka ndodhur mes orës 22.30:23.00 dhe 24:XNUMX të datës XNUMX nëntor. Punonjësit e policisë kanë kryer kontroll dhe po punohet për zbardhjen e vjedhjes.

Në mars të këtij viti, nga bombola e oksigjenit në gazinën, e cila furnizon repartin infektiv në Spitalin Klinik-Shtip, është tentuar të vidhet një tub bakri. Pastaj hajduti u tremb nga shushurima e ajrit, në mënyrë që dëmi të mos ishte bërë. Spitali modular i Shtipit është i mbyllur dhe në të nuk është shtruar asnjë pacient dhe ky objekt është larg nga ndërtesat e tjera të spitalit.

Video e ditës