Në Indi për të katërtën ditë radhazi mbi 300.000 raste të kojotës

Covid-19 në Indi / Foto: EPA

Në 24 orët e fundit në India Janë regjistruar 333.533 të sapo infektuar me koronavirus dhe 525 vdekje.

Sipas shifrave të qeverisë, më shumë se 300.000 raste të reja me koronavirus raportohen çdo ditë në vend për të katërtën ditë radhazi.

19 pacientë kanë vdekur nga Covid-489.409 që nga fillimi i pandemisë në Indi, tha ministria e shëndetësisë.

Që nga fillimi i këtij viti, në pjesë të ndryshme të vendit kanë qenë në fuqi masa të ndryshme kufizuese kundër koronavirusit për shkak të omicron.

Burimi: MIA

Video e ditës