Në një spital rraskapitjeje: Aca Lucas telefonoi pasi u shtrua në Emergjencë

Instagram

Këngëtari Aca Lucas tronditi sërish publikun pasi u shtrua sot në spital.

Në internet dolën zërat se këngëtarja përfundoi dhe mbahej në Emergjencë, por nuk u ndanë detaje për arsyen, seriozitetin apo gjendjen aktuale të këngëtares.

Por, fatmirësisht, menjëherë pas ekzaminimeve, Aca Lucas iu drejtua ndjekësve dhe zbardhi spekulimet, duke qetësuar dyshimin për seriozitetin e gjendjes për shkak të së cilës u shtrua në Qendrën Emergjente.

“Të dashur të mi, të gjithë ju që jeni të shqetësuar për mua nuk keni arsye. Për shkak të punës së tepërt në studio, si dhe shfaqjeve, trupi im u lodh pak dhe më dha një shenjë se ishte koha për t'u rikuperuar pak. Duke qenë se i besoj shëndetit tonë shtetëror, jam në Qendrën Klinike ku do të bëjnë të gjitha analizat dhe ekzaminimet e nevojshme. Shpresoj në një shërim shumë të shpejtë, sepse kam shumë punë për të bërë për videot e reja, këngët, performancat dhe gjëja më e rëndësishme për mua, e kjo është përfaqësimi i shtetit të Serbisë në Eurovizion. Ai të do, Aca Lucas yt!”, ka shkruar këngëtarja.

aca lucas
Foto: Printscreen / Instagram

Aca Lucas me deklaratën e tij ka konfirmuar pjesëmarrjen në Eurovizion, ku kënga e tij “Oscar” do të konkurrojë me 35 pjesëmarrës të tjerë dhe këngëtari është i bindur se kënga e tij do të jetë ajo që do të përfaqësojë Serbinë në Itali.

Video e ditës