Qeveria ka ngjyrosur blu me rastin e 2 Prillit, Ditës Botërore të Ndërgjegjësimit për Autizmin

Foto: Dimitar Kovaçevski, Facebook

Ndërtesa e Qeverisë sonte është ndriçuar në blu, në shenjë të 2 Prillit, Ditës Botërore të Ndërgjegjësimit për Autizmin, shkruan kryeministri. Dimitar Kovaçevski në profilin zyrtar në Facebook.

Unë u jap mbështetje dhe respekt të pamasë personave me autizëm, prindërve të tyre, familjeve, miqve, mësuesve, shokëve të klasës. Si Qeveri, jemi të përkushtuar që të ofrojmë zgjidhje sistematike për kujdesin ndaj fëmijëve dhe të rriturve me autizëm. Nuk jemi të gjithë njësoj, as në pamje e as në karakter, por të gjithë në këtë vend kanë të njëjtat të drejta, thotë Kovaçevski.

“Le ta pranojmë diversitetin, secili është i ndryshëm dhe i veçantë në mënyrën e vet”, tha ai.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës