Will Smith: Pashë që paratë e mia, shtëpia, karriera ime të zhdukeshin…

vil smith
Will Smith / Foto: EPA-EFE / NINA PROMMER

Aktori Will Smith ishte i ftuar në emisionin e "NetflixMe titull "My Next Guest Needs No Introduction", hosti i të cilit është i vetmi David Letterman. Intervista është regjistruar para incidentit në Oscar. Smith tregoi përvojën e tij me ayahuaskën.

"Gjithçka mund të zhduket në një sekondë"

Letterman përmendi një anekdotë nga libri i Smith, në të cilën ai përshkruan një intervistë me James Newton Howard, i cili punoi në muzikën për "I Am a Legend".

Në një intervistë, Letterman përmendi se filmi fitoi 77 milionë dollarë në fundjavën e hapjes, për të cilën Smith u përgjigj: "Pyes veten se çfarë mund të kishim bërë për të bërë 80 milionë dollarë."

“Në atë moment fillova të kuptoja se ishte një sëmundje delikate. “Kur fokusohesh te suksesi material, asgjë nuk mjafton”. “Nuk kam folur me askënd për 14 ditë. Më ndihmoi të kuptoja se çfarë çmendurie po ndodhte në kokën time. Isha në kulmin e pasurisë materiale. "Unë mendoj se është natyra njerëzore të kuptojë se bota materiale nuk është e mjaftueshme për të mbështetur lumturinë tonë."

“Është e pamundur të mbrosh familjen tënde. Ky është një iluzion. Siguria është një iluzion. Ne duhet të mësojmë të jetojmë me njohurinë se gjithçka mund të zhduket në një sekondë. “Nëse e kupton këtë, si mund të jesh i lumtur?” tha Smith.

"Kam parë paratë, shtëpinë dhe karrierën time të zhduken"

Aktori zbuloi se kishte konsumuar pijen mistike të shamanëve të Amazonës - ayahuaska 14 herë në pak vite, ai u shty nga të kuptuarit se asgjë jashtë tij nuk do ta bënte të lumtur, kështu që ai shkoi në një udhëtim shpirtëror. Ai thotë se Ayahuaskën ia kishte sugjeruar një shok dhe se ishte frikësuar para se ta provonte, por kishte kohë që e kishte hulumtuar atë psikodelik.

“Nuk është se keni halucinacione. Të dy realitetet janë njëqind për qind reale. Ju e dini se jeni ulur në një dhomë, ju e dini se çfarë po shihni. Nuk është se diçka vjen në vend të realitetit, por të dy përvojat janë krejtësisht të ndara. Ka çfarë po ndodh në kokën tuaj dhe çfarë po ndodh në dhomë. "Por sapo e pini, e shihni veten në mënyra që nuk e keni parë kurrë më parë."

vil smith
Will Smith / Foto: EPA-EFE / Tamas Kovacs HUNGARY JASHT

Will e përshkroi një përvojë si "përvoja psikologjike më djallëzore e një jete".

“Papritmas fillova të shikoj një skenë në të cilën më zhduken të gjitha paratë, më zhduket shtëpia, nuk kam karrierë. "Dhe unë jam duke u përpjekur të marr paratë dhe karrierën time, por e gjithë jeta ime po shkatërrohet," tha Smith.

vil smith
Familja Smith / Foto: EPA-EFE / NINA PROMMER

“Pastaj dëgjova një zë që thoshte: “Kjo është jeta ime”. Dhe dëgjoj Willow të bërtasë: "Babi, më ndihmo. Babi! "Pse nuk më ndihmoni?" “Dhe unë i them që nuk e shoh”, tha ai, duke shtuar se në atë moment shamani e kapi nga supi dhe i tha të qetësohej. “Në atë moment, unë thjesht doja të shkoja në Willow. "Unë nuk më interesoi për shtëpinë dhe karrierën time," tha Smith, duke shtuar se kjo përvojë e kishte mësuar se ai mund të përballonte çdo humbje në jetë.

Video e ditës