Spërkatje kundër mushkonjave në territorin e Shkupit për herë të tetë këtë fundjavë

Profimedia
Foto: Profimedia

Qyteti i Shkupit njofton qytetarët se në ditët e fundjavës së ardhshme në zonën e qytetit të Shkupit do të bëhet dezinfektim ajror kundër formave të rritura të mushkonjave.

- Spërkatjet kundër mushkonjave do të kryhen në datat 13.08.2022 gusht 14.08.2022 (e shtunë) dhe XNUMX gusht XNUMX (e diel), në orët e hershme të mëngjesit. Nëse kushtet e motit nuk e lejojnë dezinfektimin, do të spërkatet të nesërmen, kur kushtet atmosferike janë të favorshme, në të njëjtën kohë. Njoftohen bletarët që me kohë të ndërmarrin masat e nevojshme për mbrojtjen e bletëve - thuhet në njoftimin e Qytetit të Shkupit.

Video e ditës