VIDEO | Vrasësi i Saban Sauliçit fshihet pas një libri në sallën e gjyqit: Dënohet me tre vjet burg

Gjyqi për vdekjen e Saban Sauliqit

Gati tre vjet pas aksidentit automobilistik ku humbi jetën këngëtarja e muzikës popullore pranë Bielefeldit të Gjermanisë Saban Saulic и Mirsad Keriq, dhe me lëndime të rënda ishte Sllobodan Stojadinoviq, sot më 20 janar, gjykimi më Alsin Levent, Një turk i akuzuar për vrasje të dyfishtë nga pakujdesia.

Siç transmetohet nga Telegrafi E gjithë familja Saulic, e veja Gordana, si dhe fëmijët Mihajlo dhe Sanela, si dhe djali i të ndjerit Mirsad Keric, janë duke marrë pjesë në gjykimin që zgjoi shumë interes në opinion, aq sa gjykata mori një numër rekord të akreditime nga përfaqësues gjermanë dhe media nga vendet përreth.

Turk e pranoi fajin

I dyshuari për vrasjen, Alsin Levent, ka hyrë në sallën e gjyqit me kapele në kokë, i fshehur nga blicet mediatike dhe është “mbrojtur” me një libër përballë fytyrës.

Bashkëshortja e Shabanit, Gordana, para gjyqit tha se nuk e dinte se si do ta shihte në sy Alsin Levent, i cili ishte përgjegjës për vdekjen e bashkëshortit të saj.

Familja e pikëlluar e Shabanit po merr pjesë në gjyq dhe Gordana tha:

“Himbja dhe dhimbja e Shabanit nuk do të kalojnë kurrë. Unë dhe familja ime duhet të kalojmë sërish të njëjtën agoni si tre vjet më parë. Për më tepër, duhet të ecim me makinë në të njëjtën autostradë ku humbi jetën burri im. “Nuk e di si do ta duroj këtë”, u ankua Gordana.

Video e ditës