VIDEO | "Ajo dëshiron një puthje": Ndërveprim i adhurueshëm midis një paraketi dhe një qeni

Foto: Screenshot, Tick-tock

Një papagall vendosi të bënte miqësi me një qen husky dhe ndërveprimi i tyre i adhurueshëm fitoi zemrat e përdoruesve të Tik-Tok.

Në videon e postuar në platformë, papagalli i hip ngadalë qenit, i cili nga ana e tij ndjek me kureshtje zogun. Nga fundi, papagalli i afrohet qenit dhe i prek surrat me sqep.

Postimi i adhurueshëm ka pothuajse katër milionë shikime dhe shumë komente pozitive.

"Kjo është e adhurueshme", "Hasky është kaq i butë", "Paraketi dëshiron vetëm një puthje", janë disa nga komentet e përdoruesve të Tik Tok.

@katya_katrysa7♬ tingull origjinal - Qeni im është Diesel

Video e ditës