VIDEO | Tijana Dapcevic drejton autostradën ndërsa dëgjon një këngë të Toses në makinë: Këngëtarja shikoi qiellin për një moment

Instagram
Instagram

Sot mbushen 14 vjet që kur këngëtari maqedonas Tose Proeski vdiq në një aksident me makinë pranë Nova Gradiska. Ballkan Elvis Presley, siç e quajti BBC News, na la në moshën 26 -vjeçare, duke lënë një shenjë të pashlyeshme si një artist i madh dhe një njeri me një zemër të madhe.

Yje të shumtë të Ballkanit në kujtim të Toses folën në rrjetet sociale, duke kujtuar momentet e kaluara me këngëtarin fatkeq, yllin tonë më të madh.


Këngëtarja Tijana Dapcevic me një video bardh e zi në kujtim të Toses luajti këngën e tij në makinë duke ndarë postimin në Instagramin e saj - profil me një emocion të thyer të zemrës dhe numrin 14, vite pas vdekjes së tij që nuk e zvogëlojnë dhimbjen pas humbjes të yllit tonë më të madh.

Video e ditës