VIDEO: Incident i rëndë në protestën pranë pazarit të Shkupit, fluturonin gurë dhe karrige

Foto: Local.mk

Një incident i madh ka ndodhur në protestën e sonte kundër propozimit francez, kur turma e protestuesve, duke marshuar nga Qeveria drejt Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Parlamentit, është përplasur me një grup qytetarësh të nacionalitetit shqiptar nga Çarshia e Vjetër e Shkupit, pas së cilës janë hedhur gurë. , karriget dhe të gjitha llojet e objekteve filluan të fluturojnë.

Sipas videove të regjistruara nga “Shtypi i Lirë”, në momentin e ngjarjes ka pasur një numër të vogël policësh, por më pas ka mbërritur një kordon më i madh policor dhe ka ndarë dy grupet.

Video e ditës