VIDEO: Tensione dhe sherre në protestën para Kuvendit, sulmon ekipi gazetaresk

Foto: Shtypi i Lirë

Në një atmosferë tensioni dhe një ngarkesë të fortë emocionale, sonte protestat para Kuvendit janë qetësuar herë pas here, e më pas janë ndezur.

Në pamjet e realizuara nga ekipi i “Sloboden Pechat”, shihet se si një grup protestuesish sulmojnë me fantazma personat që hidhnin sende në drejtim të Parlamentit dhe policisë.

Pak minuta më vonë edhe ekipi gazetaresk u sulmua fizikisht nga disa të grumbulluar, të cilët më parë kishin fyer gazetarët.

Një përleshje është vërejtur edhe mes anëtarëve të klubit të motoçikletave “Ujqërit e natës” dhe një grupi tjetër të pranishëm në protestë, gjatë së cilës një person është rrahur. Policët e pranishëm nuk kanë ndërhyrë për qetësimin e ngjarjeve.

Video e ditës