VIDEO | Kaosi në komunikacion në Shkup: Një grua nuk mund të marrë pjesë në funeralin e babait të saj

Sot, banorët e Shkupit u përballën me një kaos trafiku të paparë për shkak të pritjes së delegacionit të Kosovës / Foto: Pamja e ekranit

Një grua nuk mund të shkojë në funeralin e babait të saj sepse rrugët në Shkup janë të bllokuara, njoftoi portali ZaSe.mk..

- Pres 20 minuta, askush nuk dëshiron të më lërë vend të kaloj. Të gjithë policët më thonë "prit dy minuta". Unë thjesht u kërkoj atyre të bëjnë vend për makinat e mia, të lirohen dhe të shkojnë në funeralin e babait tim. Nuk me intereson kush kalon, thotë ajo përmes lotëve.

Gjegjësisht, sot qytetarët e Shkupit u përballën me një kaos trafiku të paparë për shkak të duke përshëndetur delegacionin e Kosovës.

Video e ditës