VIDEO | Pitbullët e ëmbël "shkrihen" në vapën e verës

Foto: Ekrani i printimit të TikTok

Ndërsa disa qentë Duke kërkuar strehim nga nxehtësia e verës në hijen e dendur, Mayo dhe Olive kënaqen duke shijuar gëzimet e verës. Dy pit dema të lezetshëm u shtrinë në beton dhe vendosën të bënin banja dielli në bark. Ata shtrihen në shpinë dhe janë aq të relaksuar sa i zë gjumi.

Pronari i tyre Jenny Walker e regjistroi këtë skenë dhe e shpërndau në TickTock, ku mblodhi më shumë se shtatë milionë shikime.

@jennywalker_ Këta të dy dhe rrezet e diellit të tyre.. #pittiesoftiktok #ulliri& majonezë #fyp #summervibes Song Funny Song - Cavendish Music

Video e ditës