VIDEO | Motra e Igor Dzambazov ndau një njoftim prekës: Kohë të bukura, njeri i veçantë, babi!

Aleksandar Dzambazov, Igor Dzambazov, Tanja Dzambazova / Facebook
Aleksandar Dzambazov, Igor Dzambazov, Tanja Dzambazova / Facebook

Maestro ka vdekur sot Aleksandër Xhambazov.

Vdiq Aleksandër Xhambazov: Përshëndetjet e fundit maestro

Lajmin për vdekjen e tij e ka transmetuar zyrtarisht djali i tij dhe aktori i njohur Igor Dzambazov, i cili ka shpërndarë një foto të babait të tij në llogarinë e tij në Instagram me fjalët:

“MAESTROI ynë u largua, në heshtje dhe në heshtje, siç jetoi në 25 vitet e fundit… nga sot, më në fund me Ançen e tij kujtimi për ty le të jetë përgjithmonë i imi, maestro im”, ka shkruar Igor.

Mbrëmë dhe vajza e Aleksandrit, Tanja Xhambazova e cila jeton dhe punon në Amerikë ndau një video prekëse nga babai i saj, një dokumentar që bashkon të gjithë kujtimin dhe dashurinë për Aleksandar Xhambazov dhe rëndësinë e tij për kulturën në Maqedoni.

Ajo ka shkruar në postim:

“Një dokumentar i mrekullueshëm për babin Aleksandrin, kujtim i ditëve të mrekullueshme të Jugosllavisë së vjetër, në të cilat kishte dashuri, entuziazëm, buzëqeshje dhe mirëkuptim nga shteti për rëndësinë e kulturës muzikore… Faleminderit të gjithëve që e realizuan këtë dokumentar, shpërndajeni. me shtëpinë tuaj, ata do të jenë argëtues. Faleminderit Ilina Arsova që e gjetët, më mbushi zemrën dhe më bëri një gungë të madhe në fyt. "Kohë të bukura dhe një njeri i veçantë, babi."

U prefsh ne paqe Maestro!

Video e ditës