VIDEO shqetësuese | U shfaqën pamjet e kamerave të sigurisë: Frika dhe paniku në momentet e para të tragjedisë në Tetovë

Foto: Pamja e ekranit

Sot në rrjetin social Tick Talk u shfaq një video shqetësuese, e regjistruar nga kamerat e sigurisë të spitalit të Tetovës, e cila tregon momentet e para të zjarrit në spitalin modular covid në Tetovë, një aksident që tronditi publikun maqedonas dhe atë botëror.

Videoja tregon se sa tmerrësisht shpejt po përhapet zjarri, dhe gjithashtu mund të shihni panikun dhe frikën e stafit të spitalit që po bëjnë gjithçka për të shpëtuar sa më shumë pacientë.

Video e ditës