VIDEO | Senatori rus: Rusia po lufton me një nga ushtritë më të trajnuara

Franz Klintsevich / Foto e ekranit në Twitter

Senatori rus Franz Klintsevich pretendon se përparimi i ngadaltë i vendit të tij në Ukrainë është për faktin se forcat e Moskës po luftojnë kundër ushtarëve "me të njëjtin mentalitet si i yni", shkruan BBC.

Duke folur në televizionin shtetëror rus, Klintsevich tha se "operacioni special ushtarak" i Rusisë po ndodhte "me vështirësi të konsiderueshme", duke shtuar se ai nuk donte të ofendonte askënd.

Ai e quajti ushtrinë ukrainase "një nga ushtritë më të forta dhe më të trajnuara mirë" dhe tha "ne po luftojmë kundër ushtarëve dhe oficerëve rusë".

 

Video e ditës