VIDEO | Rebeka foli për Toshen pas 15 vitesh: Këngëtarja zbuloi detaje interesante!

Tose Proeski
Tose dhe Rebeka / Foto: Printscreen / YouTube

Këngëtarja jonë Rebeka Jankovska Risteski Ajo ishte e ftuar në emisionin “Backstage” ku hapi shpirtin për problemet shëndetësore të djalit të saj, por duke pasur parasysh se dje ishte ditëlindja e Toses tonë, ajo kujtoi ngjarjet e shumta me të.

Rebeka ka folur për Tose Proeskin pas 15 vitesh

“Për 15 vite kam folur me miqtë e mi, me të afërmit e mi, shpesh për Toshen. “Ne ishim miq dhe kolegë, performonim shumë shpesh bashkë”, tha Rebeka.

Kur dëgjoi lajmin për vdekjen e papritur të Toses, mendoi se ishte një shaka e keqe, një lajm i rremë…

“Vetëm atëherë lindi Marcian, isha në telashe të mëdha private. “Më pas u përballëm me sëmundjen e djalit tim… Gjithsesi, sot e kam shumë të vështirë ta dëgjoj, është shumë e vështirë për mua”, thotë Rebeka.

Ngjarje shumë të pazakonta

“Ishte shumë interesante që Tose kur udhëtonim, konkretisht kur ishim në Londër, ishim atje për katër netë. Një natë ishte koncerti ynë, pastaj ishim të lirë. Kur do të bënim një shëtitje nëpër Londër, mezi e nxora, trokita në derën e tij dhe në dhomën e tij bërtita: "Toshka, dil jashtë, mjafton për PlayStation". “Ai me të vërtetë donte të luante PlayStation dhe e merrte me vete kudo”.

Të gjithë intervistën mund ta shihni këtu:

Video e ditës