VIDEO: I arrestuari droge nga Prilepi shiste kokainë dhe marihuanë në Shkup

Prilepi është arrestuar për shpërndarje droge në Shkup/Foto: Screenshot

Dje policët nga Departamenti për Trafikim të Paligjshëm të Drogave, Armëve dhe Lëndëve të Rrezikshme - Departamenti i Policisë Kriminale, në koordinim me punonjësit e policisë nga OSPO-SAE Tigar, Departamenti për Kundër Krimit të Organizuar dhe të Rënda dhe Njësiti për Trafikim të Paligjshëm në Droga në SVR Shkup është privuar nga liria A.K.(30) nga Prilepi, me banim në Shkup.

Pas hetimeve dhe masave dhe aktiviteteve të ndërmarra nga Departamenti për trafikim të paligjshëm me narkotikë, armë dhe substanca të rrezikshme - Departamenti i Policisë Kriminale në koordinim me Prokurorin Publik nga Prokuroria Themelore Publike Shkup, janë siguruar prova materiale se personi ka qenë i përfshirë në shitja e drogave narkotike..

Përkatësisht, A.K. drogën e blerë, në shtëpinë e tij në lagjen Draçevë, e ripaketonte në pako më të vogla të gatshme për shitje të mëtutjeshme në rrugë, pas së cilës personalisht ua shiste përdoruesve të drogës në territorin e Shkupit me çmim për njësi prej 300 deri në 500 denarë për pako marihuanë. gjegjësisht 2500 denarë për pako kokainë.

Dje, pas urdhrit të siguruar paraprakisht për bastisjen e shtëpisë së tij dhe objekteve tjera nga Gjykata Themelore Penale Shkup, në banesën e tij është kryer bastisje, gjatë të cilit janë gjetur sende që kanë të bëjnë me veprën penale.

Njësiti për trafikim të paligjshëm të narkotikëve në SVR Shkup gjatë ditës së sotme (04.07.2022) do të bëjë kallëzim penal kundër A.K. sipas artit. 215 i Kodit Penal.

Video e ditës