VIDEO | Një ëmbëlsues ftohet me një shalqi

Foto: Ekrani i printimit në Instagram

Në verë, këtij kanibali të ashpër i pëlqen të freskohet me shalqi të ngrirë, të cilin më pas e lëpin nga një gotë si një zotëri i vërtetë. Një video nga Go u shfaq në 9GAG dhe kënaqi miliona njerëz.

“Nuk është e lehtë të jesh i ëmbël, por dikush duhet ta bëjë”, u tha Go të gjithëve. Dhe ne vërtet pajtohemi - nuk është e lehtë të jesh i lezetshëm si Go, por ai ia del shumë!

Video e ditës