VIDEO: Atletja portugeze kaloi vijën e finishit si “Superman”.

Një kërcim fluturues ndihmoi Joao Vitor Oliveira të fitonte/Foto: EPA/ANTONIO LACERDA

João Vitor Oliveira me Abdel Larrinaga zhvilloi një luftë të madhe deri në fund gara e 110 metrave me pengesa, dhe kur u duk se Larrinaga ishte afër fitores, ndodhi një kthesë në metër të fundit.

Oliveira e kuptoi se nuk kishte zgjidhje tjetër dhe donte shumë fitoren, ndaj vendosi të hidhej pa menduar për pasojat dhe dëmtimet e mundshme.

Portugezi pati sukses në atë që kishte vendosur të bënte, në stilin e "mbinjeri“Kaloi i pari vijën e finishit dhe fitoi vendin e parë.

Videoja e rishikuar e kësaj gare është aktuale në rrjetet sociale dhe deri më tani është parë nga shumë njerëz.

Sipas rregullave, një lëvizje e tillë lejohet, kështu që Oliveira u shpall përfundimisht fituese e garës.

Video e ditës