VIDEO | Kjo është kënga për të cilën Balasevic dhe Bregovic dyshohet se janë grindur 40 vite më parë!

Goran Bregoviç
Goran Bregovic dhe Gjorgje Balasevic / Foto: EPA-EFE

Kenga "MadjaricaËshtë një nga hitet më të mëdha të Zdravko Colic, por dyshohet se i njëjti ka qenë shkaku i sherrit mes Gjorgje Balasevic и Goran Bregoviç.

Kënga ishte pjesë e albumit "Malo pojacaj radio", të incizuar nga Zdravko Colic në vitin 1981 në Londër. Autorë të këngëve të albumit janë Dushko Trifunovic, Gjorge Novkovic dhe Marina Tucakoviç, ndërsa "Madjarica" ​​është shkruar nga Balasevic. Dhe Bregovic duhej të shkruante muzikën për atë këngë.

Kënga fillimisht quhej “Opatica”, por Bregovic ishte i bindur se do të ishte më mirë ta quante “Madjarica”. Balasevic nuk u pajtua me propozimin e Bregoviqit, por Çoliç vendosi për emrin e propozuar nga Bregovic.

Kjo supozohet se rezultoi që Bregovic dhe Balasevic të mos bashkëpunonin më kurrë.

Video e ditës