Videoja e dasmës në Serbi i bëri njerëzit të qeshin: Spiderman kërcen, ky është cirk

Foto: Twitter

Mbi Cicëroj u shfaq një video nga një dasmë që dyshohet se është nga Serbia dhe duke u treguar të ftuarve duke kërcyer. Mes tyre ishte dikush që vendosi të vishej me një kostum nga Njeriu merimang.

'Spiderman në një martesë në Serbi ", shkruan në përshkrimin e videos së publikuar. Spider-Man mban dorën me të ftuarit e tjerë dhe kërcen me ta.

'"Spider-Man luan valle, ky është një cirk", "Ky Spider-Man ka aftësi të mëdha dhe është shumë i shpejtë", "Njerëzit më të fortë, asgjë", "Ballkani, Ballkani dhe vetëm Ballkani", "Më vonë ai ndoshta mori dehur dhe thyer pjata”, janë vetëm një pjesë e komenteve.

Video e ditës