VIDEO | Fjalimet e kryeministrit Kovacevski dhe eurodeputetit Kuçuk në konferencën BGMK2030 "Kontributi qytetar në ndërtimin e besimit, unitetit dhe aleancës"

Dimitar Kovaçevski / Foto: Screenshot

Fjalimet e kryeministrit Dimitar Kovaçevski dhe Raportuesi i Parlamentit Evropian për Maqedoninë e Veriut, eurodeputeti Ilhan Kucuk në hapjen e konferencës BGMK2030 "Kontributi qytetar në ndërtimin e besimit, unitetit dhe aleancës" organizuar nga Renew Europe dhe AUE-FON.

Video e ditës