VIDEO | I pëlqen të këndojë: Ky qen mahniti njerëzit me "performancën" e tij të një hiti të famshëm

Foto: Ekrani i printimeve / Facebook

Disa qentë shijoni pafund Muzika. Pronarët e tyre e dinë se çfarë lloj muzike preferojnë, si dhe se cila këngë është e preferuara e tyre. Ata zakonisht luajnë këngën e tyre të preferuar dhe më pas kënaqen me reagimin e tyre.

Këtë e ka konfirmuar një përdoruese e Facebook-ut e cila ka postuar një video gazmore të qenit të saj.

“Giana ka një këngë të preferuar. Ajo me të vërtetë përpiqet të arrijë të gjitha notat e larta të kësaj kënge”, ka shkruar pronari i saj në përshkrimin e videos në të cilën qeni “këndon” këngën “I Will Always Love You” të Whitney Houston. Dhe me të vërtetë, asaj duhet t'i jepet merita për përpjekjet e saj. Ai e di saktësisht se kur duhet të lëshojë një zë dhe fakti që hedh kokën pas e bën të gjithë performancën edhe më të mirë.

Shumë u kënaqën me videon dhe disa shkruan se qentë e tyre, duke parë këtë qen, vendosën të lëshojnë një zë dhe t'i bashkohen asaj për të "kënduar". Të tjerë kujtuan kafshët e tyre shtëpiake të vdekura që tingëllonin të ngjashëm në disa raste.

“Kjo është gazmore dhe interesante. Ky qen është vërtet i talentuar”, “Performancë e shkëlqyer”, “Kënga e preferuar e qenit tim është “Hello” nga Adele, ne duhet të krijojmë një grup!”, “Çfarë talenti”, janë disa nga komentet.

Shikoni videon:

Video e ditës