VIDEO: Pamjet e reja të ngjarjes në “Mavrovka”, policia arrestoi disa persona

Foto: "Shtypi i Lirë" / Dragan Mitreski

Sonte mungoi pak инцидент Protesta kundër propozimit francez, e cila ndodhi kur një grup i ardhur nga Çarshia e Vjetër të Shkupit filloi të gjuante me gurë, shishe dhe sende të tjera në drejtim të turmës, u përshkallëzua në një konflikt të hapur mes dy palëve.

Pas disa minutash dramatike, në të cilat bashkë me gurët, mallkime dhe fjalë vulgare, si dhe parulla nacionaliste, mbërritën një numër i madh policësh, të cilët ndanë të dy palët dhe arrestuan disa persona.

Ekipi i “Sloboden Pechat”, duke raportuar nga protesta, ka vënë re në mesin e provokatorëve disa persona të armatosur me armë.

Video e ditës