VIDEO: Protesta e re para Qeverisë, mijëra njerëz të mbledhur kundër propozimit francez

Foto: Facebook / print screen

Sonte për të tretën ditë radhazi po mbahet protesta masive e kundërshtarëve të të ashtuquajturit “propozimi francez” për zgjidhjen e kontestit mes Shkupit dhe Sofjes dhe fillimit të negociatave të Maqedonisë për anëtarësim në BE. Qeveria.

Nën moton “Ultimatum – Jo faleminderit!”, sot janë mbledhur disa mijëra protestues.

Video e ditës