VIDEO | 'E mahnitshme': Një nënë rakun i solli foshnjat e saj për t'i parë nga gruaja që i ushqen çdo ditë

rakun
Roxy dhe foshnjat e saj / Foto: Printscreen/TikTok

Brittany Seidel Në prill 2021, ajo bleu një shtëpi të re. Pronari i mëparshëm ishte i njohur për kujdesin ndaj kafshëve të egra, ndaj Brittany fillimisht u befasua nga të ftuarit e shumtë të papritur që i “trokitën” në derë gjatë natës.

Kafshët u mësuan të hanë darkë, dhe mes tyre ishte një femër rakun me emrin Roxy. Edhe pse e kujdesshme, Brittany e kuptoi se kafsha ishte miqësore dhe filloi ta ushqente atë. Në vetëm pak ditë, ata krijuan një lidhje të fortë.

Një ditë Roxy mbërriti në lëndinë përpara me katër foshnjat e saj. Kështu mësoi Brittany se rakuni ishte bërë nënë dhe se kishte sjellë këlyshët për t'i prezantuar me gruan që u siguronte ushqim çdo ditë.

@brittany.rose.xo Roxie solli foshnjat e saj! #roxieetheracoon #rakuntok #raccoonsoftiktok #foshnja #rakun e bebeve #kote #rakunfamilje #fyp ♬ Sunroof - Nicky Youre & Dazy

Brittany postoi videon e adhurueshme në TikTok dhe e mbizotëroi: - Roxy solli foshnjat e saj.

Njerëzit kanë marrë përsipër shumicën e habitateve tradicionale të rakunëve që janë kureshtarë nga natyra, kështu që ata kanë mësuar të bashkëjetojnë me njerëzit, kjo është arsyeja pse takimet e tyre janë shumë të zakonshme. Edhe pse këto kafshë duken të lezetshme, ato mund të jenë mjaft mizore kur afrohen, veçanërisht nëse ju shohin si një kërcënim.

@brittany.rose.xo Pt 2; bebe roxies 🥹 #roxieetheracoon #fyp ♬ Sunroof - Nicky Youre & Dazy

Video e ditës