VIDEO | Mësuesi i gjuhës angleze goditi një nxënës të klasës së shtatë në një klasë në shkollën fillore Panajot Ginovski në Butel, drejtori thotë se do të shkojë në një komision disiplinor

Një mësues rrah një nxënës në shkollën fillore Panajot Ginovski në Butel
Mësuesi rreh nxënësin në shkollën fillore Panajot Ginovski në Butel / Foto: Pamja e ekranit, TickTock

Në rrjetin social TikTok është shfaqur një video shqetësuese, e cila tregon një mësues të moshuar nga shkolla fillore Panajot Ginovski në lagjen Butel të Shkupit, duke goditur një fëmijë në klasë, duke e ngritur me të dyja duart nga toka dhe duke e ulur para nxënësve të tjerë. në klasë. Ministria e Brendshme ka konfirmuar për “Shtypi i Lirë” se dje drejtori i shkollës fillore, pasdite ka denoncuar rastin në polici.

Drejtoresha e shkollës, e cila ka qenë në detyrë për më pak se një vit, Kamuran thotë se dje, pasi u kthye në shtëpi, ajo pa videon në rrjetin social, njohu mësuesen dhe menjëherë raportoi rastin në polici për gjysmë ore .

Ai është një mësues i anglishtes, i cili ka punuar në shkollë për shumë vite.

- Si drejtor, unë do ta jap mësuesin në një komision disiplinor dhe ne do të zbatojmë atë që ata shkruan në ligj, na tha drejtori.

E pyetur nëse mësuesja do të pushohet nga puna, ajo tha se ishte dhunë ndaj një të mituri.

- Nuk lejoj dhunë në shkollën time. Kam biseduar edhe me mësuesin. Nuk ka asgjë për të pranuar ose jo, ka një video. Unë e mbarova punën time me përgjegjësinë më të madhe dhe u paraqita në Ministrinë e Brendshme. Unë u përpoqa të merrja prindërit e fëmijës, por ata ishin në rrugën e tyre dhe nuk iu përgjigjën thirrjes sime. Një komision disiplinor do të pasojë. Nxënësi është në klasën e 7 -të, dhe mësuesi është në gjuhën angleze, shtoi ajo për "Free Press".

Video e ditës