VIDEO | Një hap më afër finales: Andrijana Petrusovska “ndahet” në “Yjet e Grandit”: Ceca dhe Serifovic të gëzuar

Andrijana Petrushovska
Andrijana Petrushovska / Foto: Yjet e Grandit

Këngëtarja e re Andrijana Petrushovska fjalë për fjalë u "ndanë" të shtunën në konkursin më të madh muzikor në këtë zonë - "Yjet e Grand".

Me të gjashtë votat e jurisë, Andriana jonë udhëtoi direkt në çerekfinale dhe kështu nënshkroi kontratën me “Grand Production”.

Juria e përbërë nga Sasa Popoviç, Ceca Raznatovic, Dragan Stojkovi - - Boshnjak, Ana Bekuta, milje, Vicky Miljkovic dhe mentori i saj George David kishte vetëm fjalë lavdëruese për performancën e Petrushovska.

Fjalë veçanërisht të forta për Andrijanën e ka drejtuar Marija Foerifovi……

“Bravo, bravo, e çmendur”, ka qenë komenti i Serifoviçit, dhe pas tij ka ardhur edhe Ceca Raznatovi…… “Çfarë të kam thënë, çfarë të kam thënë?” Kukull Bravo!

Krahas performancës së shkëlqyer, Andriana lë vëmendjen në çdo emision të spektaklit muzikor me stilimet e saj mbresëlënëse, sidomos tani kur ishte e veshur si një “cat woman”.

Shikoni performancën e saj:

;

Video e ditës