VIDEO: Djali tregon se si kap peshk me shishe plastike dhe mbledh më shumë se 18 milionë shikime

Foto: Ekrani i printimeve / YouTube

Duke pasur parasysh se sa kohë peshkimi ka qenë pjesë e kulturës së njerëzve, mund të priten risi të ndryshme që lidhen me të. Megjithatë, ka disa risi të bëra nga fëmijët, dhe ato janë aq interesante dhe të dobishme saqë tërheqin vëmendjen e popullatës së përgjithshme.

Një djalë i vogël u tregoi të gjithëve se sa e lehtë është të peshkosh me vetëm disa sende të thjeshta dhe lehtësisht të arritshme. Pro Fish Hunter, Një kanal në YouTube kushtuar aftësive të peshkimit, ka postuar një video në lidhje me të. Jo çuditërisht, djali u bë viral shumë shpejt.

Kjo video 8-minutëshe nuk është gjë tjetër veçse një kurs i shpejtë vetëbesimi

Fëmija ka treguar aftësi të jashtëzakonshme në atë që bën, edhe pse është ende fëmijë. Ai thjesht peshkonte duke përdorur vetëm disa shkopinj, litarë me grepa dhe shishe plastike bosh. Ai ka edhe pak brumë që e përdor si karrem.

Fillimisht ai hapi litarin e peshkimit, vendosi shishet në shufra dhe vazhdoi të tregojë shkathtësi të jashtëzakonshme gjatë gjithë procesit. Natyrisht, kjo nuk është hera e parë që ai e bën këtë.

Pas vendosjes së sendeve, djali u tërhoq për tre orë dhe kur u kthye filloi të merrte peshk një nga një dhe njerëzit shprehnin habinë e tyre në komente.

Hidhini një sy peshkatarit të vogël të aftë:

Video e ditës