VIDEO | Miniseriali Maid fitoi shikuesit e Netflix, i ndjekur nga mbi 67 milionë përdorues!

Skena e shërbëtores / Printscreen / Twitter
Skena e shërbëtores / Printscreen / Twitter

Seriali i ri i Netflix, Çupë; doli rreth njëzet ditë më parë, dhe tashmë ka hyrë në kategorinë e minave më të ndjekur në këtë platformë, transmeton Indeksi.hr

Në rrëfimin e "Maid", bëhet fjalë për Alex, të luajtur nga Margaret Quowley, një nënë e re që shpëton nga një marrëdhënie e dhunshme dhe punësohet si ndihmëse në shtëpi në mënyrë që të mund të mbështesë vajzën e saj Maddie dhe të ndërtojë një jetë më të mirë për të dy. ato. Miniseriali bazohet në librin me kujtime Maid: Hard Work, Low Pay and a Mother's Will to Survive autorizuar, nga Stephanie Land, e cila vendosi të tregojë këtë histori të vërtetë.

Episodi i parë i Netflix u publikua më 1 tetor dhe sipas platformës, seriali deri më tani është shikuar nga mbi 67 milionë përdorues aktivë. Numri i madh i shikimeve mund të errësojë miniserialin aktual "The Queen's Gambit" dhe ta vendosë atë në vendin e dytë, duke qenë se Gambit u shikua nga 62 milionë përdorues të Netflix në katër javët e para.

Pse është "Maid" kaq frymëzues dhe i mbartur nga të gjithë shikuesit?

Ministria ka fituar zemrat e fansave sepse përcjell pamjen e vërtetë të njerëzve të varfër në Amerikë. Dhe njëri prej tyre është personazhi i Aleksit, i cili me guxim lufton për një jetë më të mirë dhe për të “shkruar” sërish historinë e tij.

Çfarë të shikoni në Netflix dhe HBO këtë fundjavë?

Video e ditës