VIDEO: Maturantët me fishekzjarre, zurli dhe daulle bllokuan qarkullimin në qendër të Shkupit

Foto: 4news.mk/printscreen

Maturantët me zurli dhe daulle sonte kanë bllokuar qarkullimin në bulevardin drejt qendrës tregtare “Ramstore”.

Sipas portali “4news.mk”, policia ka ardhur me vonesë për të rregulluar qarkullimin dhe festën e maturantëve. Policia nuk ka mundur dot të depërtojë në “Bulevardin e Jugut”, ndaj ka bërë rrethim dhe ka mbërritur në anën tjetër.

E gjithë kjo situatë ka shkaktuar nervozizëm tek drejtuesit e mjeteve, të cilët duhet të prisnin që maturantët të përfundonin festën dhe fishekzjarrët dhe të hapnin rrugën njëkahëshe.

Video e ditës