VIDEO | Lukarevska: Masat kundër krizës treguan se si LSDM ndërton shoqëri për të gjithë

Sanja Lukarevska, nënkryetare e LSDM-së/Foto: Metodi Zdravev

Në programin e mëngjesit të “Shtypit të Lirë”, Sanja Lukarevska theksoi se LSDM-ja si parti në pushtet gjatë mandatit shtatëvjeçar, krijon politika pro-evropiane dhe është gjithmonë në anën e qytetarëve. Vendosja e masave kundër krizës ishte tregues se LSDM është në anën e qytetarëve.

Lukarevska theksoi se deri më tani për tremujorin e tretë u janë kthyer 12,8 milionë euro 460 mijë qytetarëve dhe është rritur paga minimale dhe mesatare dhe pensionet, dhe kjo është tregues se LSDM ka të ardhme në BE - standarde moderne, siguri ekonomike dhe zhvillim. politika në të mirë të qytetarëve.

- E kemi rritur pagën minimale, e kemi rritur pagën mesatare, ky ishte një premtim që e kemi thënë çdo ditë në fushatë, prandaj, nëse mund të thuash kështu, paraqet kurorë të asaj që do të thotë politika e LSDM-së. Kemi rritur edhe pensionet, kemi futur disa paketa masash kundër krizës në kohën e koronës në kohën e krizës energjetike. Një nga postulatet me ardhjen në pushtet, përveç angazhimit për anëtarësim në NATO dhe BE, ishte ndërtimi i një shoqërie për të gjithë dhe se do t'i kthejmë paratë e qytetarëve. Mund të tingëllojë jo modeste, por nga projektet e shumta, MojDDV-në e konsideroj si një nga projektet më të suksesshme, thotë Lukarevska.

Në vend që të avokojmë së bashku si popull për një të ardhme më të mirë të shtetit - opozita po e kthen shtetin mbrapsht - para disa ditësh në kuvend, opozita tregoi se si do të krijonte politika po të ishte në pushtet - përmes thyerjes dhe shkatërrimit, që është kthimi i regjimit dhe kapja e shtetit në një vend - tha Lukarevska.

Më poshtë ndiqni të plotë intervistën me Sanja Lukarevskën:

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës