VIDEO | Karriget fluturuan: Përleshje brutale mes tifozëve të Anglisë dhe Uellsit

Anglia dhe Uellsi janë në të njëjtin grup në Botërorin e Katarit dhe forcat në fushë do t'i masin në raundin e tretë dhe pak ditë para ndeshjes së tyre, tifozët e këtyre dy vendeve u përplasën brutalisht.

Ata vijnë nga i njëjti rajon dhe janë pjesë e së njëjtës mbretëri, dhe kjo është padyshim arsyeja e rivalitetit të tyre të madh. Tifozët që udhëtonin drejt Katarit nëpërmjet Tenerife, Spanjë shkaktuan kaos para disa lokaleve.

Në përleshje përveç shqelmave dhe grushteve janë përdorur edhe karriget. Mediat raportojnë se aktualisht në Tenerife janë rreth 2.500 tifozë, ndaj në ditët në vijim para ndeshjes nuk përjashtohet mundësia që të ketë ndeshje të reja. Të martën luhet ndeshja mes Anglisë dhe Uellsit.

Video e ditës