VIDEO | Seriali kult amerikan “South Park” festoi 25 vjetorin e ekzistencës së tij

parku jugor parku jugor
Foto: Printscreen - Instagram

Krijuesit e serive Parker dhe Stone së fundmi nënshkruan një marrëveshje prej 900 milionë dollarësh për të vazhduar prodhimin në shfaqje për pesë vitet e ardhshme.

Seriali kult amerikan “South Park” festoi 25 vjetorin e ekzistencës së tij. Një sitcom satirik i animuar i drejtuar për një audiencë të rritur, i cili fitoi popullaritetin e tij me humorin e tij të errët, joreal, madje vulgar, duke u tallur me të gjitha temat e mundshme, sado të ndjeshme, u shfaq premierë më 13 gusht 1997.

"Pak e prisnin që seria nihiliste e autorëve Trey Parker dhe Matt Stone të mbijetonte një çerek shekulli pikërisht për shkak të polemikave, por me kalimin e kohës, ambiciet u rritën dhe autorët u qetësuan gjithnjë e më shumë në satirën e tyre tematike," shkruan ai. . British Guardian.

Ky përvjetor nuk është aspak fundi i South Park. Parker dhe Stone nënshkruan një marrëveshje me vlerë 900 milionë dollarë për të vazhduar prodhimin e serialit për pesë vitet e ardhshme. Ajo që autorët me siguri mund të shihnin përmes reagimeve të njerëzve është se seksi i ofendon njerëzit më shumë sesa dhuna, gjë që është e pazakontë. Dhe kur është fjala për fenë, situata është edhe më e keqe.

Video e ditës